background

Gaia Events

Gaia* Events, grundades år 1998. Företaget har specialiserat sig på natur- och upplevelse-aktiviteter. Tjänsterna är tillgängliga året om, med ett utbud av mångsidiga naturupplevelse- och programtjänster i Kvarken-regionen

tjänster

Gaia Events kort presentation

Företaget producerar samt genomför enligt överenskommelse upplevelse- och naturturism-relaterade tjänster även i övriga Finland. Det omfattande utbudet av olika friluftsprodukter samt kompetens inom friluftsbranschen garanterar högklassiga tjänster samt minnesrika upplevelser.

Med beaktande av natur & upplevelseturismens karaktär och verksamhets-miljön är det av primärt intresse att ni har tillgång till yrkeskunniga guider samt välplanerade aktiviteter och tjänster. Förfarandet minimerar bla. belastningen av naturen och miljön. Detta gäller inte minst Kvarkens unika, känsliga skärgårdsmiljö och Världsarvs-natur.

Telefon

+358(0)50 581 2929

Adress

Markusvägen 3
65280 Vasa, Finland

jan@gaiaeventsfi.test.cchosting.fi

Säkerheten prioriteras

Kundens säkerhet prioriteras i företagets verksamhet. Den absoluta principen är att alla natur och upplevelse-utflykter och evenemang genomförs tryggt med beaktande av, i branschen rådande lagar och förordningar. Guidens viktigaste uppgift är att ha insikt och kontroll över olika risk och farosituationer, samt att förnimma, identifiera och förebygga dessa. Som yrkeskunnig guide är jag särskilt förtogen med säkerhetsfrågorna inom natur, upplevelse, samt äventyrs-turismen. Säkerhetstänkandets aktiva utövande inom friluftslivet är grunden för all kvalificerad samt kvalitativ vildmarks-, och naturturism.

Ett tryggt sinne förnimmer mera !
Med friluftshälsning!

Gaia Events
Jan Gäddnäs
Vildmarks- & naturguide, paddlingsinstruktör, certifierad världsarvs-guide.

Gaia* ”moder jord”, jordens Gudinna (Grekisk mytologi)