background

Gaia Events

Gaia Events on vuonna 1998 perustettu, luonto-ja elämys-aktiviteetteihin erikoistunut yritys. Toiminta on ympärivuotista, tarjoten monipuolisia luontoelämys- ja ohelmapalveluja Merenkurkun alueella.

Palvelut

Gaia Events Lyhyesti

Yritykseni tuottaa ja toteuttaa sopimuksesta myös muita elämys- ja luontomatkailuun liittyviä ohjelmapalveluja toimialueenaan koko Suomi.

Tuotteiden kattavuus sekä alan asiantuntemus mahdollistaa laadukkaiden palvelu- kokonaisuuksien toteuttamisen sekä muistorikkaiden elämysten kokemisen.

Ottaen huomioon luonto- ja elämysmatkailun luonteen ja toimintaympäristön on ensi-sijaisen tärkeää että käytettävissänne on ammattitaitoisten oppaiden johdolla tehdyt retket ja hyvin suunnitellut tuotteet. Näin toimien myös luontoon kohdistuva kuormitus voidaan minimoida. Erityisen suojelun tarpeessa on mm. ainutlaatuinen Merenkurkun maailmanperintö-saaristomme.

Puhelin

+358(0)50 581 2929

Osoite

Markuntie 3
65280 Vaasa, Finland
jan@gaiaevents.fi

Turvallisuus etusijalla

Asiakkaiden turvallisuus on yrityksen toiminnassa etusijalla. Ehdottomana toiminta-periaattena on, että luonto ja elämysretket/tapahtumat toteutetaan turvallisesti, toimi-alaan liittyviä lakeja ja säädöksiä noudattaen. Oppaan tärkeimpiin tehtäviin kuuluu erilaisten vaara ja uhkatilanteiden tiedostaminen ja tunnistaminen, ennaltaehkäisy sekä hallinta. Koulutuksen saaneena eräoppaana olen perehtynyt erityisesti luonto- ja elämys-matkailun turvallisuuskysymyksiin.

Turvallisuus-ajattelu ja sen ehdoton noudattaminen on kaiken laadukkaan erä- ja luontomatkailun perusta.

Turvallisin mielin aistii enemmän!
Ulkoilu & elämys-terveisin!

Gaia Events
Jan Gäddnäs
Erämaa & luonto-opas, melontaohjaaja,
Sertifioitu maailmanperintö-opas.

Gaia* ” äiti maa”, maan jumalatar(Kreikan mytologia)