Kajakki- ja kanoottimelonta

Mahdollisuus kajakki- ja kanoottimelontaan myös muualla Suomessa. Niihin liittyvät erityisjärjestelyt sekä mahdolliset lisäpalvelut, tarvittava erikoisvarustus, majoitus, ruokailu yms. sovitaan tapauskohtaisesti.

Kajakki melonta

Max 10 henkilöä + opas (pienryhmät ja > 10 henk. ryhmät sopimuksen mukaan)

 

Melontaretken kesto: 2-6 tuntia, ohjeistus/koulutus mukaanlukien. Pitempikestoiset melontaretket saaristossa yöpymisineen ovat myös toteutettavissa.

Melonta-alue: Vaasan ja Merenkurkun saaristo. Alueet vaihtelevat melojien iän, kokemuk-sen ja henkilömäärän mukaan.

Palveluun sisältyy: Kaikki varusteet ja vuokrat (kajakki, aukkopeite, mela ja pelastus-liivit ym.) Lyhyt historiikki kajakista kulkuvälineenä, jonka jälkeen melonnan alkeet: tutustuminen kalustoon, melonnan perusasiat, kajakin hallinta & melan käsittely-tekniikat, turvallisuus-näkökohdat, ym. melonnan kannalta tärkeät seikat.

Kanootti melonta

max 16 henkilöä+opas (pienryhmät ja >16 henkilön ryhmät sopimuksen mukaan)

 

Melontaretken kesto: Ohjeistus mukaanlukien: 2-6 tuntia. Pitempikestoiset melontaretket mahdollisia.

Melonta-alue: Pääsääntöisesti Vaasan ja Raippaluodon suojattu sisä-saaristo, joet, pienvesistöt ja sisäjärvet maakunnan alueella. Alueet vaihtelevat melojien iän, koke-muksen ja henkilömäärän mukaan.

Palveluun sisältyy: Kaikki varusteet ja vuokrat (kanootti, mela ja pelastusliivi ym.)   Lyhyt historiikki kanootista kulkuvälineenä, jonka jälkeen kanootti-melonnan alkeet: tutustuminen kalustoon, melonnan perusasiat, kanootin hallinta & melan käsittely-tekniikat, turvallisuus-näkökohdat, ym. melonnan kannalta tärkeät seikat. 

 

Lähetä Tarjouspyyntö

Haluatko apua moduulien rakentamisessa tai onko sinulla kysyttävää mitä tyypillinen kajakki tai kanoottiretki sisältää? Ota yhteyttä niin räätälöimme sinulle palvelukokonaisuuden.

Voit jatkaa lukemista, siirry palvelut