Palvelut ja tuotteet

Palvelut ja tuotteet suunnitellaan asiakaskohtaisesti ottaen huomioon toimeksiantajan tavoitteet, ryhmän koostumuksen ja sen jäsenten mieltymykset . Näinollen yritys voi tarjota oikein mitoitettuja elämys, seikkailu, virkistys, sekä pedagogisia palveluja.

Opastuskielinä: Suomi, Ruotsi, Englanti, Ranska

Lähes kaikkia palvelu-moduuleja voidaan tarvittaessa yhdistellä, suunniteltaessa monipuolisempaa tai pitkäkestoisempaa ohjelmaa. Toimivan eräopasverkoston johdosta yrityksellä on valmius vastaanottaa suuriakin ryhmiä.

TARJOUSPYYNTÖ

Kajakki- ja kanoottimelonta

Kajakkimelontaa merellä ja saaristossa, sekä kanadalaiskanootti (inkkari) melontaa, ensisijaisesti suojaisemmilla vesillä: sisäsaaristossa, joilla ja järvillä.

Retket 

Patikkaretkiä, luontopolku- ja pidempiä vaellusretkiä, veneretkiä Merenkurkun majakka-saarille, luontovalokuvausta, sieniretkiä, potkukelkka- ja lumikenkä-retkiä

Kalastus

Pilkkikalastusta ja perinteistä ongintaa.

Leirikoulu-ohjelmia

Leirikoulu-ohjelmia kestoltaan 1vrk. aina useamman päivän ohjelma-kokonaisuuksiin.

Tarkkuuslajeja

Jousi-, pukallusputki-, ilma-ase ammuntaa, veitsen- kirveenheittoa

Team Work

Seikkailu- ja tehtäväratoja, "team work" ym. ryhmädynaamisia ohjelmia kaiken ikäisille ja kokoisille yritys & yksityisryhmille.

Gaia Events

Tuotteiden kattavuus sekä alan asiantuntemus mahdollistaa laadukkaiden palvelu- kokonaisuuksien toteuttamisen sekä muistorikkaiden elämysten kokemisen.

TARJOUSPYYNTÖ